"17 країн ЄС відправили Україні 500 електрогенераторів", - Стефанішина

"17 країн ЄС відправили Україні 500 електрогенераторів", - Стефанішина

Держави ЄС відгукнулися на прохання України про допомогу та відправили 500 електрогенераторів після ударів рф по енергетичній інфраструктурі України. Про це повідомила віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина у Twitter.

Дякуємо, що ви підтримуєте Україну проти російського терору. Тижнями Росія атакувала енергетичну інфраструктуру України. 17 держав-членів ЄС почули наше прохання та відправили 500 електрогенераторів, щоб допомогти українцям пережити зиму, - зазначила віцепрем’єрка.

Нагадаємо, що в Ужгороді повалили пам’ятник радянському солдату (фото).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото) Температура сягає -4 °C: у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг (фото)
На горі Піп Іван Чорногірський випав сніг. Температура повітря опустила до -4°С й досі тримається мороз.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next