У Херсон повернулися українські прикордонники (відео)

У Херсон повернулися українські прикордонники (відео)

У деокупований Херсон повернулися українські прикордонники. Про це повідомляють у Facebook Держприкордонслужби.

Херсонський прикордонний загін повернувся в Херсон, до свого постійного місця дислокації. Херсон – це Україна, – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що влада знає майже всі прізвища педагогів-колаборантів, вони відповідатимуть перед законом – Шкарлет.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вперед Україно!: військові висловили свою підтримку збірній України на Євро-2020 Вперед Україно!: військові висловили свою підтримку збірній України на Євро-2020
Українські військові по всій Україні масово підтримують нашу збірну, яка у ці хвилини грає проти національної команди Англії в рамках чемпіонату Євро-2020.
Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео) Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео)
Прикордонники показали, як зараз вони наглядають за державним рубежем, щоб не допустити незаконний перетин кордону нелегалами.
Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання
Вже цього літа, 2021 року, Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».
Loading...
Load next