Повітряні сили порахували точну кількість ракет, випущених Росією 15 листопада

Повітряні сили порахували точну кількість ракет, випущених Росією 15 листопада

У вівторок 15 росія атакувала Україну 96 крилатими ракетами, авіаційними ракетами, ударними дронами Shahed та іншими безпілотниками. Повідомляє пресслужба командування Повітряних сил України.

За уточненою інформацією 15 листопада 2022 року окупанти атакували Україну 96-ма крилатими ракетами повітряного та морського базування (Х-101, Х-555, "Калібр"), керованими авіаційними ракетами Х-59, ударними дронами "Shahed-136/131", "Оріон", "Орлан-10".

Таким чином повідомляється, що протиповітряна оборона України у вівторок збила 75 крилатих ракет (Х-101, Х-555, "Калібр"), дві керовані авіаційні ракети Х-59, 10 дронів Shahed-136/131, один БпЛА "Оріон" та один "Орлан-10".

Таким чином, це наймасованіший ракетний удар саме по критичній інфраструктурі України з 24 лютого 2022 року.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною
Білорусь планує закупити у Росії озброєння на понад мільярд гривень. За словами президента країни Олександра Лукашенка, вона "знадобиться" на кордоні з Україною.
Loading...
Load next