Укрпошта натякнула на нову марку з херсонським єнотом і черешнею з Мелітополя

Укрпошта натякнула на нову марку з херсонським єнотом і черешнею з Мелітополя

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський натякнув, що компанія може випустити нову символічну марку. Повідомив він у Facebook.

Люблю починати п’ятницю з позитиву. Після марки з херсонським кавунчиком нас просять випустити марку з мелітопольською черешнею та "тим самим" єнотом. Проте, на всі події марок не вистачить, то, може, поєднаємо? – написав гендиректор "Укрпошти".

Цього разу у центрі її сюжету, ймовірно, опиниться єнот, якого російські окупанти викрали із херсонського мінізоопарку та ягода-символ тимчасово окупованого Мелітополя, йдеться на сторінці Смілянського у Facebook 18 листопада.

За словами гендиректор "Укрпошти", ідею-прохання щодо марки з херсонським єнотом озвучили українці. Також громадяни просили компанію випустити марку з мелітопольською черешнею.

Аби не випускати в тираж дві марки окремо, Смілянський припустив, що їх можна поєднати та запропонував потенційне зображення. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Повний sold out: зупинено передзамовлення на марку "Херсон – це Україна!" Повний sold out: зупинено передзамовлення на марку "Херсон – це Україна!"
Марку "Херсон – це Україна!" планують випустити у грудні.
Loading...
Load next