Україна повернула тіла ще 33 загиблих військових

Україна повернула тіла ще 33 загиблих військових

Україна повернула додому ще 33 тіла загиблих військових. Про це в Telegram повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Відбулася передача тіл військовослужбовців, які віддали свої життя за Україну. Сьогодні вдалося повернути рідним тіла 33 захисників, – ідеться у повідомленні.

Як зазначили, операцію проводили за співпраці уповноваженого з питань зниклих безвісти Олега Котенка та низки силових структур України.

Нагадаємо, що чорноморський флот рф під загрозою навіть у новоросійську – британська розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Разом ми здатні захистити Україну: у СБУ закликали не піддаватися паніці та зберігати спокій Разом ми здатні захистити Україну: у СБУ закликали не піддаватися паніці та зберігати спокій
У Службі безпеки України заявили, що Україна зіткнулася з потужною хвилею гібридної війни в інформаційному просторі, а громадян просять зберігати спокій та не піддаватися паніці.
Зеленський надав звання Героя України двом добровольцям, які загинули у 2014 році (фото) Зеленський надав звання Героя України двом добровольцям, які загинули у 2014 році (фото)
Сьогодні, 29 серпня в Україні відбуваються урочистості з нагоди Дня пам'яті полеглих захисників.
Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео) Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео)
Марш захисників відбувається у Києві вже 3 рік поспіль. Також ходою йшли волонтери, родичі військових, військові медики та капелани.
Loading...
Load next