Україна провела черговий обмін: з ворожого полону повернули 52 людей

Україна провела черговий обмін: з ворожого полону повернули 52 людей

Україна провела черговий обмін, повернувши з ворожого полону 52 людей, черед яких офіцери, медики, сержанти та солдати, повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у суботу, 29 жовтня, у Telegram.

Наші повертаються додому. Провели черговий обмін полонених. Вдалося звільнити 52-х наших людей - офіцерів, медиків, сержантів та солдат, - написав Єрмак.

Як повідомив керівник ОП, серед них - 12 бійців НГУ, включно з двома «Азовцями», 18 з ВМС, 8 з ДПСУ, 9 із ТРо, 3 воїнів ЗСУ та 2 цивільних.

Додому повертаються захисники «Азовсталі», оборонці Маріуполя та люди, які рятували життя. Нам вдалося обміняти начальника хірургічного відділення військового шпиталю Маріуполя, який був на «Азовсталі», і молодого військового хірурга 65-го військового мобільного шпиталю. Ми повертаємо морпіха, дружина якого нещодавно вийшла з полону, та добровольця з Маріуполя із символічним прізвищем «Москва», а ще моряка з острова Зміїний. Також будуть вдома деякі військові, взяті в полон у Чорнобильській зоні, - повідомив подробиці Єрмак.

Він наголосив, що робота не зупиняється і продовжується виконання завдання Президента "повернути додому всіх українців".

У нас ще багато роботи, але маємо важливий результат - наші вдома. Повернемо всіх, - додав посадовець.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео) Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео)
Марш захисників відбувається у Києві вже 3 рік поспіль. Також ходою йшли волонтери, родичі військових, військові медики та капелани.
Loading...
Load next