росіяни хочуть взяти під вогневий контроль правий берег Херсонщини – Сили оборони півдня

росіяни хочуть взяти під вогневий контроль правий берег Херсонщини – Сили оборони півдня

Російські війська хочуть тримати під вогневим контролем правий берег Херсонської області й тероризувати деокуповані території. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила речниця сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Вони намагаються облаштувати вогневі позиції так, щоб тримати під вогневим контролем правий берег і тероризувати деокуповані території, оскільки ще не можуть заспокоїтися, що так тепло і відкрито зустрічали ЗСУ місцеві мешканці тих регіонів, які вони нібито проголосили вже своїми, – сказала Гуменюк.

На запитання, чи підсуваються ближче до Херсона ворожі артилерійські установки, речниця відповіла, що на заваді окупантам не лише відстань, а й Дніпро. За її словами, наразі росіяни намагаються облаштовувати фортифікаційні споруди та продовжують завдавати вогневі ураження по "тилових" регіонах, зокрема по Запоріжжю.

Це в цілому по всіх регіонах України, навіть таких вже далеко тилових як Миколаївщина, Одещина, Вінниччина. Вони продовжують завдавати удару і тримати під терористичним впливом, техногенним шантажем ці регіони для того, щоб забезпечити розуміння навіть у своєї аудиторії, що ця територія ще нібито під контролем окупаційних військ, – підсумувала Гуменюк.

Нагадаємо, що Кім закликав українців зробити запас води і зарядити павербанки (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next