У білорусі накопичують союзне угрупування військ, але загрози ще немає - генерал-лейтенант Наєв

У білорусі накопичують союзне угрупування військ, але загрози ще немає - генерал-лейтенант Наєв

На території білорусі триває накопичення союзного угрупування військ. Проте наразі загрози повторного наступу з боку білорусі ще немає. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв у відеозверненні.

На сьогодні ситуація у Північній операційній зоні є контрольованою. Але, на території білорусі триває накопичення союзного угрупування військ. Отже, ми постійно відслідковуємо цю ситуацію, і готуємо наші сили до адекватного реагування. Наразі загрози з боку білорусі ще немає. Робота, яка проводиться у нас, має підвищити стійкість нашої оборони та адекватність нашого реагування на зростання цієї загрози, – розповів Наєв.

За його словами, у випадку зростання воєнної загрози, залежно від її кількісного і якісного складу, передбачена допомога додаткових сил і засобів, якими посилить Генеральний штаб Збройних сил України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною
Білорусь планує закупити у Росії озброєння на понад мільярд гривень. За словами президента країни Олександра Лукашенка, вона "знадобиться" на кордоні з Україною.
Loading...
Load next