Епіфаній зробив заяву щодо Києво-Печерської Лаври

Епіфаній зробив заяву щодо Києво-Печерської Лаври

Очільник Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній заявив, що було зроблено вагомий крок для повернення української молитви до Києво-Печерської Лаври. Про це він написав він у Facebook.

Сьогодні ми заклали один з наріжних каменів у міцну основу Помісної Церкви, зробили вагомий крок для повернення української молитви до нашої національної святині – Печерської Лаври. (...) не варто применшувати значення того, що відбулося – сьогодні Українська Лавра справді набула суб’єктності, хоча поки що вона – як новонароджене немовля, - вказав Епіфаній.

З його слів, "у тому, як поступово зростає усвідомлення важливості духовної безпеки", він бачить "руку Божу". 

Мирно, спокійно, впевнено ми пройдемо цей шлях. І в святині нашого народу нарешті зазвучить щоденна молитва рідною мовою – за перемогу, за справедливий мир, за вигнання російських агресорів та за добро для України, - наголосив Епіфаній.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Благодатний вогонь: чи отримає його цього року Україна Благодатний вогонь: чи отримає його цього року Україна
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній розповів, що цього року ПЦУ все ж таки отримає Благодатний вогонь. Святе світло доставлять в Україну за такою ж схемою, яка була у 2020 році.
Loading...
Load next