Путін може піти на серйозну ескалацію війни, щоб вижити – The Guardian

Путін може піти на серйозну ескалацію війни, щоб вижити – The Guardian

Російський диктатор володимир путін може найближчим часом посилити тиск на Україну. Зокрема, від нього можна очікувати спроб підвищити ставки за допомогою асиметричних і невійськових методів. Про це заявив оглядач The Guardian Саймон Тісдал.

За його словами, путін продовжуватиме шкодити Україні на міжнародній арені. Зокрема, варто очікувати ситуацій, подібних до тієї, коли Угорщина заблокувала важливий транш від ЄС.

Припущення, що виснажені війська росії вже зробили найгірше, що можуть, і не здатні на подальшу ескалацію, звучить самовдоволено. Оскільки путін із запізненням розуміє, що він не може закидати бомбами Київ, щоб змусити його підкоритися, він все більше покладається на «глобалізацію» війни, – написав Тісдал

Аналітик наголосив, що російський лідер може піти на серйозну ескалацію не лише для збереження політичної особи, а й заради фізичного виживання. Тому ситуація може загостритися на ідеологічному та військовому фронтах.

Він також додав, що будь-які спроби закінчити війну безсилі, поки існує саме політична фігура володимира путіна.

Поки путін при владі і просуває фантазії про російську глобальну імперію, грабуючи суверенні українські землі, шлях вперед заблокований. Падіння путіна – передумова довготривалого миру, – зазначив оглядач.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині закінчуються ліки, їх отримують лише рашисти - ОВА.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next