З січня ще понад 19 тисяч українських військових проходитимуть навчання у Британії

З січня ще понад 19 тисяч українських військових проходитимуть навчання у Британії

З 1 січня ще 19 200 українських солдатів будуть проходити навчання у Великій Британії. Про це повідомив надзвичайний і повноважний посол України у Великій Британії Вадим Пристайко під час брифінгу.

За 8 років війни вони навчили близько 25 тисяч наших офіцерів, солдатів перебуваючи в Україні. Зараз ця робота перенесена у Велику Британію. Зараз ми закінчуємо приблизно до Нового року майже 10 тисяч. Починаючи з 1 січня ще 19 200 солдатів та офіцерів будуть навчені на території Великої Британії, - розповів Пристайко.

За його словами, Британія проводить навчання не сама, вона залучила ще 10 націй.

Більшість з них це піхота, серед них обираються лідери з яких виростатиме сержантський корпус. Також з них будуть підростати наступні молоді командири, - сказав Пристайко.

Нагадаємо, що "росіяни готують близько 200 тисяч нових солдатів": Залужний не виключає нового наступу на Київ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео) Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)
Навчання за участі 15 країн-членів НАТО та партнерів пройдуть у вересні практично на всіх полігонах ЗСУ, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.
Loading...
Load next