Україна провела навчання на тлі маневрів збройних сил Білорусі

Україна провела навчання на тлі маневрів збройних сил Білорусі
У межуючих з білоруссю областях наші військові пройшли відповідні навчання.

На Житомирщині, Рівненщині та Волині провели тактико-спеціальні навчання "Північний буревій - 2022", 8 вересня відпрацьовувалася активна фаза навчань, участь в яких взяли бійці Нацгвардії, Держприкордонслужби, Нацполіції спільно з Силами територіальної оборони ЗСУ. Повідомляє МВС України.

Фото: МВС України

Тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС та сил ТРО проходять в регіонах, які межують з рб, - йдеться у повідомленні.

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацьовували питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій. Окрім того, підрозділи спільно тренувалися проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії, вказали у МВС.

Фото: МВС України

Разом з основними навчальними маневрами, як повідомляється, підрозділи спеціального призначення також відпрацьовували виявлення, блокування та ліквідацію збройних груп та ДРГ.

Зазначимо, що такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із силами Тероборони ЗСУ, - наголосили у МВС.

Нагадаємо, що Білорусь почала військові навчання зі "звільнення захоплених територій".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото) Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото)
Корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії.
Білорусь перекрила кордон з Україною: потрапити туди можна за певних обставин Білорусь перекрила кордон з Україною: потрапити туди можна за певних обставин
У Державній прикордонній службі повідомили про тимчасове призупинення перетину кордону на в’їзд в Республіку Білорусь.
Loading...
Load next