рф могла перекинути частину танкової армії в білорусь - британська розвідка

рф могла перекинути частину танкової армії в білорусь - британська розвідка

росія, ймовірно, перекинула підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії в білорусь, де формування, ймовірно, проводило навчання, але навряд чи має усе необхідне для приведення до бойової готовністості. Йдеться у черговому звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих.

На півночі підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії росії, ймовірно, були серед російських сил, нещодавно перекинутих до білорусі. Це з'єднання, ймовірно, проводило навчання перед розгортанням і навряд чи має підрозділи підтримки, необхідні для приведення його в бойову готовність, - повідомили у британській розвідці.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" призначила додаткові новорічні рейси у напрямку Карпат.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
ЗСУ знищили під Сумами чергову колону російських окупантів (фото) ЗСУ знищили під Сумами чергову колону російських окупантів (фото)
Українські військові продовжують вдало знищувати колони орків.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next