Може на річницю вторгнення, а може й на березень: Данілов про підготовку рф до "крайнього ривка"

Може на річницю вторгнення, а може й на березень: Данілов про підготовку рф до "крайнього ривка"

Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи чергову перестановку російських генералів, зазначив - у рф готуються до "крайнього ривка", який можна чекати на річницю вторгнення, а можливо й у березні. Про це він сказав в етері телемарафону.

... готуються до крайнього ривка. З цим пов'язані процеси зміни людей. Використовували "Вагнера", кадировців, йде на зміну російська армія. Призначення герасимова у них "останній дзвінок". Більше не буде на кого міняти і списувати поразки, яких вони зазнають на нашій землі. Вони до цього готуються, і ми маємо до цього готуватися, - сказав Данілов.

Він також додав, що очікувати "останній ривок" можна в одну із "сакральних дат".

Це може бути і на річницю, оці дати для них сакральні. Може й у березні. Ми маємо готуватися до таких подій кожного дня. І ми готуємся, - наголосив секретар РНБО.

Данілов також зауважив, що у Президента України Володимира Зеленського нема жодного дня, щоб він не спілкувався з іншими країнами.

Основне питання - зброя, щоб допомогти агресора який напав на нашу землю, - наголосив Данілов.

Секретар РНБО також прокоментував продовження мобілізації у рф і назва це "викликом".

Їхня мобілізація, яка не зупинялася, для нас це – виклик. Ми повинні приготуватися до спроби їхнього наступу, - резюмував він.

Нагадаємо, що голова ОБСЄ відвідав Бородянку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next