У рф переоцінюють свої військові можливості для просування в Донецькій області - ISW

У рф переоцінюють свої військові можливості для просування в Донецькій області - ISW

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що у рф чиновники переоцінюють можливості своїх військових для просування в Донецькій області та на полі бою загалом.

ISW інформує, що маріонетка кремля денис пушилін останнім часом зробив велику кількість заяв щодо просування сил рф на Донбасі. Аналітики вказують, що ватажок так званої "днр", ймовірно, втратив зв'язок із реальністю адже почав розмірковувати над захопленням Бахмута, яке відкриє шлях на Краматорськ і Слов'янськ, що розташовані у 40 кілометрах на північний захід.

Засновник ПВК "вагнер" євген пригожин раніше стверджував, що середня швидкість просування росіян навколо Бахмута становила близько 100 метрів на добу, і російським військам знадобилося 8 місяців, щоб просунутися з окупованої Попасної Луганської області та Світлодарська до нинішніх позицій у районі Бахмута (відстані 25 км і 22 км відповідно), - пишуть в Інституті.

Також додають, що пушилін, ігнонуруючи ці дані, продовжив мріяти й про захоплення Вугледара, яке дозволить російським військам розпочати наступальні операції на Курахове, Мар’їнку та Покровськ, незважаючи на те, що російські війська не змогли захопити Мар’їнку з 17 березня 2022 року, коли Міноборони рф неправдиво відзвітувало про захоплення населеного пункту.

Очікування пушиліна щодо гіпотетичного захоплення Бахмуту додатково демонструють, що росіяни продовжують стикатися з проблемами в точній оцінці співвідношення часу та простору з урахуванням свого військового потенціалу, - наголошують аналітики.

Нагадаємо, що "Окупанти однозначно готуються до чогось на східному фронті у лютому", - Гайдай.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
Втратила руку, ногу та дитину: історія сім’ї з Лиману (відео) Втратила руку, ногу та дитину: історія сім’ї з Лиману (відео)
Російська ракета потрапила в квартиру, де перебувала сім’я: чоловік, жінка та 6-річна дитина. Постраждала лише жінка, яку ледь вдалося врятувати з-під уламків
Loading...
Load next