Власник “пвк “вагнер” імітує перебування у Бахмуті - Центр спротиву (відео)

Власник “пвк “вагнер” імітує перебування у Бахмуті - Центр спротиву (відео)

Власник “пвк “вагнер” імітує перебування у Бахмуті, заявляє Центр національного спротиву і додає, що євгеній пригожин записав відео, що є провокативним і є частиною дезінформаційної кампанії.

Як зазначили у ЦНС, "пригожин записав відео, де він нібито стверджує про оточення Бахмута, але саме відео записане навіть не на околиці міста, оскільки туди його не пускає його охорона".

Судячи з кадрів, які є на відео, головний вагнерівець перебуває у селі Парасковіївка, про захоплення якого ворог оголосив 20 лютого, - вказали у Центрі нацспротиву.

У Центрі спротиву зазначили, що "відео є провокативним і є частиною дезінформаційної кампанії проти населення України з вимогою поширення панічних настроїв та провокування вищого військового та політичного керівництва".

У Центрі нацспротиву вказали, що пригожин не вперше імітує перебування на передовій, насправді перебуваючи в тилу. В січні він видав фото з печери у Володимірвки за соляні шахти Соледара, де тоді тривали бої.

Загалом російське командування уникає відвідування передової й відтак не володіють загальною картинкою. Натомість такі “воєначальники” як євгеній прігожин не рахуються з втратами, - зазначили у ЦНС.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next