ЗНО знову не буде: до коли триватиме реєстрація на НМТ і які обов’язкові предмети?

ЗНО знову не буде: до коли триватиме реєстрація на НМТ і які обов’язкові предмети?
Процес відбувається в онлайн-форматі й триватиме до 3-го травня

ЗНО знову не буде: другий рік поспіль абітурієнти складатимуть національний мультипредметний тест. Не обійшлося без новацій – цього разу реєстрація відбувається у безпаперовій формі, тобто онлайн. Її результат отримуватимуть впродовж 7 днів. Якщо ж один із документів не відповідатиме критеріям, його потрібно буде повторно надіслати, а не весь пакет, як було торік.

Три основні документи: посвідчення особи, реєстраційний номер картки платника податків і документ про освіту…середню освіту, - зазначає заступник керівника Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник.

Цьогорічне НМТ передбачає 2 обов’язкові предмети: українська мова й математика. Третій, серед яких історія України, іноземна мова, біологія, фізика, хімія, – на вибір.

Станом на зараз… історія України, додає Андрій Миляник, Після того як відбудеться… тесту.

Основний період реєстрації на участь триватиме до 3 травня, з додатковим періодом з 5 до 12 червня. Як і торік, в області розгорнуть пункти тестувань.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Випускників шкіл звільнили від ДПА Випускників шкіл звільнили від ДПА
Уряд звільнив від державної підсумкової атестації цьогорічних випускників 11 класу, але ЗНО все одно відбудеться.
Loading...
Load next