Рада ЄС підтримала приєднання України до зони вільного роумінгу

Рада ЄС підтримала приєднання України до зони вільного роумінгу

Рада Європейського Союзу підтримала приєднання України до зони вільного роумінгу.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Щоб українці не сплачували додаткові збори за зв’язок у Європі, а європейці – в Україні. Рада ЄС схвалила пропозицію та дала «зелене світло» для двостороннього рішення. Ціни для українців на дзвінки близьким у Європі знизяться, – зазначив він.

Це дозволить українцям менше сплачувати за роумінг в європейських країнах.

Ціни на дзвінки близьким у Європі для українців знизяться. Оператори не списуватимуть по 30 гривень за хвилину розмови. Не треба буде й змінювати SIM-картки під час поїздок Європою. Крім цього, права споживачів будуть захищені за правилами ЄС, – повідомив Федоров.

Федоров пояснив, що далі фінальне рішення має схвалити Комітет асоціації в торговельному складі.

Нагадаємо, Уряд Молдови готує законопроєкт заборони георгіївської стрічки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу
59% громадян України, які вважають своєю рідною мовою українську, і 28%, які вважають рідною російську мову, виступають за вступ країни до Європейського Союзу.
Loading...
Load next