Майже 100% українців вважають путіна Гітлером сучасності

Майже 100% українців вважають путіна Гітлером сучасності

94% українців у черговому опитуванні заявили, що вважають президента рф володимира путіна, який воює за українські землі, диктатором і сучасником Адольфа Гітлера.

Такі результати соцопитування, яке провела соціологічна служба Центру Разумкова.

Також, згідно з ним, близько 92% громадян, як і раніше, заявляють, що вірять у перемогу над росією. Жителі всіх регіонів фактично одноголосно вірять у те, що українці переможуть. Окрім того, залишається високим рівень підтримки військових та засудження злочинів агресії рф.

Українці висловилися, які найважливіші події під час війни підтримують моральний дух та асоціюються з гордістю та перемогою.

Зокрема, такими виявились різні військові операції:

  • звільнення Херсона (15%),
  • захист Харкова (11%),
  • деокупація Київської області (10%).

Серед загальних факторів, які сприяють позитивним емоціям, відзначають звільнення окупованих територій (16%), гордість за ЗСУ (10%) та почуття єдності серед українців (9%).

Опитування провели з 23 по 30 березня 2023 року.

Нагадаємо, СБУ затримала одного з керівників Держпродспоживслужби в Харківській області

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко
Заступник Кличка заявив, що Київ, як і вся держава, готується до збройної агресії.
Loading...
Load next