Уряд ввів обмеження використання музики в автобусах та таксі

Уряд ввів обмеження використання музики в автобусах та таксі

Кабінет Міністрів обмежив використання музики в автобусах, та таксі.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.


Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні вніс зміни до "Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту". Віднині водії автобусів мають право не допускати до салону пасажирів, які створюють шум за допомогою технічних пристроїв. Також водіям заборонено вмикати в автобусах музику або фільми. Це дозволено, якщо в салоні є навушники або ж на нерегулярних рейсах за згодою пасажирів, - йдеться у повідомленні.

Нововведення стосуватимуться також таксі. Музику водії можуть вмикати тільки, якщо пасажир не заперечує.

Постанову прийнято на виконання закону щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музики держави-агресора, який Верховна Рада підтримала влітку минулого року.

Нагадаємо, Велика Британія стала першою країною, яка готує українських пілотів за стандартами НАТО - Пристайко

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото) Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото)
Уряд України виділив кошти на придбання криголаму для антарктичних експедицій та українських полярників.
Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard
Пісня "SHUM", з якою гурт Gо_A виступив на Євробаченні-2021, стала першою україномовною піснею, яка потрапила до чарту Billboard.
Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального
Ще дві мережі автозаправних станцій, а саме Klo і Socar припинили продаж преміального пального внаслідок прийнятого урядом рішення щодо запровадження державного регулювання цін на пальне.
Loading...
Load next