Уряд підвищив зарплати громадянам у зоні активних бойових дій

Уряд підвищив зарплати громадянам у зоні активних бойових дій

Кабмін на засіданні 29 грудня підтримав проєкт постанови про підвищення зарплат тим, хто працює в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій.

Про це повідомила пресслужба Мінреінтеграції, яке розробляло відповідний проєкт постанови.

Для працівників передбачено можливість збільшити вдвічі розмір надбавки за роботу під час інтенсивних обстрілів на територіях, на яких ведуться активні бойові дії, в розрахунку на місяць пропорційно робочим дням, коли відбувались обстріли.

Перелік робіт, за які виплачується така надбавка, визначатиметься начальником обласної військової адміністрації.

Для держслужбовців, які працюють в особливих умовах на територіях активних бойових дій під час інтенсивних обстрілів, посадові оклади визначати з урахуванням коефіцієнта 3 в розрахунку на місяць пропорційно робочим дням, коли відбувались обстріли, - повідомили в Мінреінтеграції.

При цьому перелік працівників буде погоджуватись із відповідною обласною військовою адміністрацією.

Нагадаємо, Польща закликала рф припинити злочинні дії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб
Український вінгер англійського клубу "Вест Хем" Андрій Ярмоленко погодився на перехід у турецький "Фенербахче", в якому йому обіцяють чималу зарплату.
Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального
Ще дві мережі автозаправних станцій, а саме Klo і Socar припинили продаж преміального пального внаслідок прийнятого урядом рішення щодо запровадження державного регулювання цін на пальне.
Loading...
Load next