​​Горе-батько проведе 15 років за ґратами: проломив черем 3-річному сину і кинув на вулиці помирати

​​Горе-батько проведе 15 років за ґратами: проломив черем 3-річному сину і кинув на вулиці помирати

В Обухівському районі Київської області батько дорогою додому жорстоко побив 3-річного сина. Через отримані травми дитина померла, чоловіка засудили до 15 років позбавлення волі. 

За даними слідства, трагедія сталась у грудні 2019 року в одному із сіл Обухівського району Київської області. Нетверезий батько повертався додому з 3-річний сином. Чоловіка роздратувало те, що хлопчик почав вередувати. Тоді він жорстоко побив дитину та кинув його на вулиці помирати, повідомляє Київська обласна прокуратура

Хлопчика у тяжкому стані знайшли перехожі та викликали медиків. Дитина померла у реанімації. 

Від отриманих травм – переломів ніг, рук, кісток черепа та ребер, малюк помер у реанімаційному відділені лікарні, - йдеться у повідомленні. 

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст.115 КК України). Його засудили до 15 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, НАТО сформує масштабні оборонні плани на випадок атаки росії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
Loading...
Load next