Прикордонники посилюють контроль за системою "Шлях"

Прикордонники посилюють контроль за системою "Шлях"

Державна прикордонна служба посилює заходи стосовно встановлення законних підстав для перетинання державного кордону особами, внесеними до системи "Шлях".

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

ДПСУ посилює заходи стосовно встановлення законних підстав для перетинання державного кордону особами, внесеними до системи "Шлях"! Наразі 38 ліцензіатам тимчасово припинено доступ до системи, 126 особам повідомлено підозру, 4 особи засуджено. Відповідні рішення прийнялися внаслідок випадків використання системи з метою подальшого неповернення на територію України, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Нагадаємо, Окупанти атакували дев'ять регіонів України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В порт Одеси прибув катер Берегової охорони Туреччини (відео) В порт Одеси прибув катер Берегової охорони Туреччини (відео)
Українські морські охоронці супроводжували турецьких колег до прикордонного пункту базування. Неофіційний дружній візит-відповідь триватиме до 16 вересня.
Білорусь перекрила кордон з Україною: потрапити туди можна за певних обставин Білорусь перекрила кордон з Україною: потрапити туди можна за певних обставин
У Державній прикордонній службі повідомили про тимчасове призупинення перетину кордону на в’їзд в Республіку Білорусь.
Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео) Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео)
У Державній прикордонній службі не підтвердили й не спростували інформацію щодо приїзду Моргенштерна на територію України.
Loading...
Load next