На Одещині через алкогольне отруєння загинуло четверо людей

На Одещині через алкогольне отруєння загинуло четверо людей

В Одеській області від отруєння сурогатним алкоголем загинуло четверо людей, ще семеро були госпіталізовані до мединого закладу у критичному стані. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Відомо, що в селі Старостине на Одещині місцеві жителі вживали неякісний алкогольний напій, щ в результаті призвело до тяжкого отруєння. 

Одну людину знайшли мертвою у неї вдома, у лікарні померло троє, за життя ще сімох наразі борються медики. Попередня причина смерті громадян – токсична дія та отруєння хімічними речовинами, – йдеться в повідомленні.

Лікарі розповіли, що до лікарні у стані коми були доставлені двоє жінок. 

Серед госпіталізованих із діагнозом гостре отруєння алкоголем, станом на вчора, у лікарню були доставлені бригадами “швидкої” у стані коми – 69-річна та 61-річну жінки, у стані середньої важкості – 45-річний та 39-річний чоловіки і 35-річна жінка, – зазначили в медзакладі.

Правоохоронці затримали жінку, яка продавала сурогатний алкоголь в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у реалізації незаконно виготовлених спиртовмісних речовин.

Нагадаємо, Чехія підтримає вступ України до НАТО

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка
У реанімації Чернігівської дитячої обласної лікарні 2 травня помер 7-місячний хлопчик, який отруївся грибами-строчками, які виділяють токсини. Напередодні, 30 квітня від такого ж діагнозу померла його 5-річна сестра.
Loading...
Load next