Шкільний портфелик: БФ «Карітас-Львів УГКЦ» збирають шкільний інвентар для дітей

Шкільний портфелик: БФ «Карітас-Львів УГКЦ» збирають шкільний інвентар для дітей
Благодійний фонд «Карітас» вже традиційно збирає малечі, що опинилися у складних життєвих обставинах, шкільний інвентар. Долучився до цього дійства й Львівський осередок фонду

Благодійний фонд «Карітас» вже традиційно збирає діткам, що опинилися у складних життєвих обставинах, шкільний інвентар. Долучився до цього дійства й львівський осередок фонду.

Вже понад 25 років організовують подібні акції, кажуть у благодійному фонді. Здебільшого список речей, які потрібні діткам залишається незмінним.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next