Україна отримає від Катару 100 мільйонів доларів гуманітарної підтримки - Шмигаль

Україна отримає від Катару 100 мільйонів доларів гуманітарної підтримки - Шмигаль

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд Катару виділить 100 мільйонів доларів на гуманітарну підтримку для України. 

Як зазначив український прем'єр-міністр, ці кошти будуть спрямовані на відновлення у сфері медичного забезпечення, освіти, гуманітарне розмінування та інші важливі соціальні й гуманітарні проєкти.

Під час зустрічі ми також відзначили важливість відновлення роботи Чорноморської зернової ініціативи та необхідність продовження реалізації ініціативи «Grain from Ukraine». Детально обговорили Формулу миру, ініційовану Президентом України Володимиром Зеленським. Дякую Катару за готовність докласти посередницьких зусиль з метою повернення українських дітей, яких росія незаконно вивезла і продовжує утримувати на своїй території, - розповів Денис Шмигаль.

Нагадаємо, Румунія збільшить пропускну здатність зернового маршруту з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною
Дані угоди відкриють ринок повітряних перевезень, пропонуючи нові можливості як для споживачів, так і для операторів. Зокрема, завдяки ухваленому договору українці зможуть купувати квитки за нижчою ціною.
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
З ініціативи Зеленської в Національному музеї Катару запрацює україномовний аудіогід З ініціативи Зеленської в Національному музеї Катару запрацює україномовний аудіогід
Таких домовленостей було досягнуто після перемовин Олени Зеленської та голови катарської організації Qatar Museums шейхи Мейасси бінт Хамад Аль Тані.
Loading...
Load next