Шмигаль заявив, що сім'ї загиблих військових отримають по 15 мільйонів гривень

Шмигаль заявив, що сім'ї загиблих військових отримають по 15 мільйонів гривень

Сім'ї українських військових, які загинули, захищаючи свою землю, отримають виплати. Сім'ї, які втратили у війні проти російських окупантів своїх рідних, отримають по 15 мільйонів гривень. Про це повідомляє Офіс Президента України.

Виплати загиблим родичам військових анонсував прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Родичам військових, які загинули у війні з російськими окупаційними військами, виплачуватимуть одноразову грошову допомогу у розмірі 15 мільйонів гривень. Її розділять рівними частками між усіма одержувачами.

Також уряд надає сім'ям загиблих військовослужбовців допомогу та компенсацію матеріальних витрат на проведення похорону.

Відповідно до Закону України "Про соціальний та правовий статус військовослужбовців та членів їх сімей" щомісячне грошове забезпечення отримують сім'ї тих військових, яких захопили в полон або зникли безвісти. Закон не поширюється на сім'ї військових, які здалися в полон добровільно.

Нагадаємо, раніше Шмигаль заявив, що прифронтові міста будуть безкоштовно забезпечені продуктами харчування.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Loading...
Load next