Тіктокерка з Коростеня закликала бомбити Львів: СБУ не забарились

Тіктокерка з Коростеня закликала бомбити Львів: СБУ не забарились

У Житомирській області Служба безпеки України повідомила про підозру тіктокерці, яка закликала бомбити Львів. 

За даними спецслужби, цього разу у протиправній діяльності підозрюється 27-річна коростенка, яка схвалювала нанесення державою-терористкою ракетних ударів по Львову.

До обстрілів міста дівчина закликала під час онлайн-трансляції у соцмережі TikTok. 

Фігурантка знала, що саме у цей час країна-терористка завдавала чергових ракетних ударів по Україні, також була загроза атаки ударними БпЛА. Втім, коли під час спілкування з тікток-аудиторією один із гостей стріму зазначив, що рашисти саме у цей момент б’ють по Львову, коростенка заявила, що "так їм і треба" – немає чого їм "розслаблятися", – зазначає СБУ.

Того дня внаслідок влучання ворожих ракет у жилі багатоквартирні будинки Львова загинули 10 осіб, ще 42 людини постраждали.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили тікток-блогерці про підозру у публічних закликах до підтримки рішень та дій держави-агресора, тобто у вчиненні кримінального проступку за ч.1 ст.111-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, СБУ затримала коригувальників по Харкову

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next