В Україні росіяни вбили 500 дітей, понад тисяча дістали поранення - ОГПУ

В Україні росіяни вбили 500 дітей, понад тисяча дістали поранення - ОГПУ

Унаслідок російської агресії в Україні загинуло 500 дітей, понад тисяча дістали поранення. 

Про це йдеться в повідомленні Офісу Генерального прокурора України.

У ньому зазначається, що за інформацією ювенальних прокурорів станом на 13 серпня внаслідок збройної агресії РФ постраждали 1597 українських дітей.

Із них 500 осіб загинули та 1097 дітей дістали поранення.

За інформацією ОГПУ, найбільше постраждало дітей у Донецькій області (485) і Харківській (298).

Нагадаємо, Операція RENGAW. Польща розгорнула нове угруповання на кордоні з білоруссю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео) "Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)
У мережі замість схвалення однолітків провокатори отримали коментарі з критикою. Після розголосу фігуранти скандалу змушені були вибачатися на камеру.
"Яскравий приклад російської пропаганди": Держкомтелерадіо заборонив ввезення трьох дитячих книг з країни-агресора "Яскравий приклад російської пропаганди": Держкомтелерадіо заборонив ввезення трьох дитячих книг з країни-агресора
Рішення експертної ради затверджено наказом Держкомтелерадіо.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next