Російські окупанти посилюють гуманітарну кризу на ТОТ

Російські окупанти посилюють гуманітарну кризу на ТОТ

Росіяни спричинили гуманітарну кризу на тимчасово захоплених територіях аби зробити місцеве населення залежним від їхніх окупаційних адміністрацій.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

З період окупації на захоплених територіях є зростання цін на товари, особливо продовольчі. Також фіксується зниження обертів виробництва та продажу продукції виробленої на підприємствах, які контролює противник.

На Донеччині спостерігаються ускладнена ситуація стосовно забезпечення регіону прісною водою, а внаслідок так званих «мобілізаційних» заходів, ворог отримав дефіцит робочої сили. Також складна безпекова ситуація та знищена інфраструктура є додатковим фактором, який спонукає місцеве населення вимушено переміщатися в глибину ТОТ з подальшою "евакуацією" на територію рф, або отримувати паспорт ворога задля права на "соціальну допомогу".

Нагадаємо, У Луганській області російські окупанти звільняють невигідних для них колаборантів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next