"Нафтогаз" приєднав до мережі три облгази

"Нафтогаз" приєднав до мережі три облгази

Під державне управління Групи Нафтогаз перевели АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Хмельницькгаз" і АТ "Миколаївгаз", які раніше входили до "Регіональної газової компанії" (РГК) олігарха-втікача Дмитра Фірташа.

Про це повідомляє компанія "Газмережі", яка у складі "Групи Нафтогаз" координує новоприєднані команди, займається оптимізацією їх роботи, формує стратегію розвитку.

Інтеграція підприємств є першим кроком у вирішенні ключової мети – забезпечити ще в трьох областях стійке та ефективне функціонування кожного метра газорозподільної системи, - йдеться в повідомленні.

"Газмережі" обіцяють, що робота АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Хмельницькгаз" і АТ "Миколаївгаз" відтепер грунтуватиметься на трьох фундаментальних стандартах.

Перший: раціоналізація технічної сфери. Це гарантія стабільного газопостачання в усіх сферах – від побутової до критичної.

Друге: фінансова дисципліна. Це побудова надійних договірних відносин з партнерами та відповідальність перед країною за експлуатацію державних газорозподільних систем.

Третє: прозора комунікація. Це створення максимального комфорту для клієнтів і забезпечення варіативного сервісу.

Наразі вони впроваджуються на підприємствах, інтегрованих в "Нафтогаз" раніше.

Нагадаємо, ООН підтвердила загибель понад 9 тисяч цивільних громадян України через повномасштабне вторгнення рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Кабмін знизив ціну на газ для 12 українських ТЕС Кабмін знизив ціну на газ для 12 українських ТЕС
Кабінет Міністрів України вирішив зменшити вартість газу для теплових електростанцій до 7 гривень за кубічний метр. Завдяки цьому українські ТЕС зможуть продовжувати виробництво
Loading...
Load next