На Рівненщині 12-річна дівчинка зазнала сексуального насильства з боку засновника релігійної організації

На Рівненщині 12-річна дівчинка зазнала сексуального насильства з боку засновника релігійної організації

Наприкінці липня по допомогу звернувся батько 12-тирічної дівчинки й повідомив про те, що його дитина постраждала від дій сексуального характеру з боку невідомого чоловіка.

Про це повідомляє асоціація жінок-юристок України.

Батько повідомив, що його дитина постраждала від дій сексуального характеру з боку невідомого йому чоловіка. Однак він не знав, як правильно вчинити, оскільки такі дії відбувались тривалий час та, як повідомила йому донька, за її згоди, — зазначають в асоціації.

Після відкриття кримінального провадження, в той же день, оперативним шляхом було встановлено причетну особу, ним виявився 59–річний засновник релігійної організації (церкви). В результаті кривднику було повідомлено про підозру у вчиненні дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла 14 років, незалежно від її згоди. Кривднику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Зазвичай, у таких категоріях справ дорослі-кривдники користуються безпорадним станом дитини, довірливими стосунками з нею та як наслідок використовують дитину для своїх цілей. Постраждалій дитині дуже непросто наважитися розповісти про ситуацію, що трапилась, ‒ заявили в асоціації.

Нагадаємо, На Запоріжжі 30-річний блогер, через ТГ-канал збирав для росіян розвіддані

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОЗ оголосили рекомендації для церков та вірян на час святкування Великодня У МОЗ оголосили рекомендації для церков та вірян на час святкування Великодня
На час великодніх свят в Україні не планують посилювати карантин, однак Міністерство охорони здоров'я розробило рекомендації для вірян та церков аби запобігти стрімкому поширенню коронавірусної інфекції у період Великодніх свят.
Loading...
Load next