СБУ затримала на Сумщині ворожу інформаторку, яка «зливала» дані для окупантів

СБУ затримала на Сумщині ворожу інформаторку, яка «зливала» дані для окупантів

Жительці Сумського району повідомлено про підозру у поширенні інформації про розташування українських військових формувань та у виправдовуванні, визнання правомірною збройної агресії рф проти України.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Підозрювана з перших днів війни розпочала співпрацю з представником держави-агресора. Вона передавала йому детальну інформацію про розташування та переміщення українських військовослужбовців та кількість військової техніки ЗСУ, а також розміщення блокпостів та інших військових споруд на території Сум та Сумського району.

Жінка систематично інформувала ворога про ситуацію в районі, скидаючи за допомогою одного з месенджерів відповідні повідомлення та відео. Будучи активною учасницею різноманітних груп у забороненій російській соцмережі, жінка поширювала антиукраїнські пости, вихваляючи агресора.

Нагадаємо, Розмінування Чорного моря є спільним інтересом чотирьох країн – Резніков

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next