Кабмін призначив тимчасового очільника ДСНС: деталі

Кабмін призначив тимчасового очільника ДСНС: деталі

Кабінет Міністрів призначив тимчасового виконувача обов'язків голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ним став Андрій Даник, який дотепер очолював управління ДСНС на Черкащині.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Даник від січня 2020 року перебуває на посаді начальника головного управління ДСНС України в Черкаській області. До того він був заступником керівника головного управління на Донеччині.

Посадовець народився 1978 року в місті Кропивницький. У 2002 році закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МВС України. Працював на різних посадах у пожежних частинах Донецької області. Має низку відзнак і медалей від МНС України та президента.

Попереднього голову відомства Сергія Крука звільнили з посади наприкінці серпня за результатами внутрішньої перевірки в ДСНС. Тоді виконання обов’язків керівника поклали на заступника Крука Володимира Демчука. 

Нагадаємо, Уряд Франції допоможе відновити систему охорони здоров’я України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські рятувальники повернулися з Турецької Республіки (відео) Українські рятувальники повернулися з Турецької Республіки (відео)
Авіація ДСНС України повернулася з Туреччини. Рятувальники допомагали гасити масштабні лісові пожежі з 30 липня.
Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео) Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео)
Всього від початку робіт здійснено 16 скидів води (128 т).
Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео) Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео)
Внаслідок лісових пожеж у Туреччині загинуло чотири особи та ще 183 особи постраждало.
Loading...
Load next