На Прикарпатті розшукують 20-річного громадянина Фінляндії

На Прикарпатті розшукують 20-річного громадянина Фінляндії

Поліція Івано-Франківська оголосила у розшук 20-річного громадянина Фінляндії Оксанена Расмуса Яаарлі Йоонатана, який зник під час поїздки у Яремче.

Про це повідомляють в поліції.

Востаннє хлопець виходив на звʼязок 17 серпня. Тоді він повідомив своїй дівчині, що перебуває у Яремчі. Після цього його батьки хлопця звернулися до фінських волонтерів, а ті - в українську поліцію з заявою про зникнення, ‒ заявляють правоохоронці.


Хлопець може перебувати на території області. Прикмети: зріст 192 см, худорлявої статури, очі - зеленого кольору. Хлопець носить окуляри та сережки.
 

Нагадаємо, Австрія планує придбати системи ППО IRIS-T у Німеччини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next