На Рівненщині розшукують зловмисника, який застрелив чоловіка

На Рівненщині розшукують зловмисника, який застрелив чоловіка

На Рівненщині поліцейські розшукують зловмисника, який під час конфлікту. застрелив чоловіка. В області введено спеціальну поліцейську операцію.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

В області, відповідно до наказу начальника Головного управління, введено спеціальну поліцейську операцію. Нападник може мати при собі зброю. Як зазначається, повідомлення про стрільбу поблизу села Вовчиці, біля місцевого озера надійшло до поліції напередодні, 30 червня, близько 20:30

Попередньо зазначається, що між чоловіками тривалий час були неприязні відносини. Під час чергового конфлікту 54-річний житель Зарічного здійснив кілька пострілів з автомата у бік 35-річного мешканця села Серники. Зі слів свідків, стрілець був у стані алкогольного сп’яніння. Після скоєного він втік на автомобілі «Renault Master» білого кольору

Очевидці на власному авто доправили потерпілого до лікарні, однак медики лише констатували його смерть.

Слідчі проводять досудове розслідування.

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження зловмисника та звертаються до громадян, яким відома будь-яка інформація, з проханням телефонувати до поліції за номерами телефонів 098 874 98 02 або 102.

Нагадаємо, У ДПСУ розповіли деталі нападу з мачете на прикордонника

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
Loading...
Load next