Біля Гренландії рятували круїзний лайнер: деталі

Біля Гренландії рятували круїзний лайнер: деталі

Круїзний лайнер, на борту якого перебуває 206 осіб, витягнули з мілини в Гренландії.

Про це повідомляє Associated Press.

За словами власника судна, копенгагенської компанії SunStone Ships, та Арктичного командування Данії, яке координувало операцію, лайнер витягнув дослідницький корабль під час припливу. Зазначають, що на борту ніхто не постраждав, забруднення довкілля не відбулося, а корпус судна не отримав пробоїн. Пасажирів направлять в порт, звідти вони зможуть повернутися додому.

Данське морське відомство звернулося до поліції Гренландії з проханням розслідувати, чому судно сіло на мілину та чи були порушені якісь закони.

Як відомо, Судно Ocean Explorer сіло на мілину в національному парку приблизно за 1400 км на північний схід від столиці Гренландії Нуука.

Нагадаємо, Наказ про звільнення Андрія Василенка підписано ‒ Лісовий

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака
У мережі пасажири з України скаржаться на те, що компанія Wizz Air не пускає їх на борт літака Київ – Таллінн. Їм пояснюють, що це пов’язано з карантинними обмеження Естонії.
Серед пасажирів були українці: "Талібан" дозволив іноземцям вилетіти з Афганістану (відео) Серед пасажирів були українці: "Талібан" дозволив іноземцям вилетіти з Афганістану (відео)
Це перший рейс, який забрав іноземців з афганської столиці Кабула після завершення евакуації під керівництвом США, що завершилася 30 серпня. Зокрема, понад тиждень тому США завершили виведення військових із Афганістану після швидкого захоплення країни талібами.
Loading...
Load next