В Одесі чоловік вивіз знайомого у ліс та застрелив

В Одесі чоловік вивіз знайомого у ліс та застрелив

В Одесі чоловік, вивіз до Дальницького лісу і вбив свого знайомого. Попередньо, смерть чоловіка настала від отриманих трьох вогнепальних поранень голови та грудної клітки.

Про це повідомили у поліції Одеської області.

Тіло з трьома вогнепальними пораненнями виявив тракторист. Поліція вилучила з місця злочину гільзи, одяг жертви та інші предмети. З’ясувалося, що загиблий — 50-річний житель Фонтанської громади. Дізнавшись коло його спілкування, вже наступного дня слідчі вийшли на вбивцю.

До злочину причетний 50-річний житель Одеси. Чоловік заздалегідь продумав свої дії, придбав мобільний телефон, абонентський номер, вогнепальну зброю та бойові припаси до неї. Зателефонувавши знайомому, зловмисник виманив його з дому, запропонувавши зустрітись, і поїхав із ним до лісу. А там здійснив чотири постріли з пістолета невстановленого на даний час зразка в голову та груди потерпілого, три з яких потрапили у ціль, – розповіли у поліції.

Підозрюваного затримали вдома у його знайомої. У нього вилучили кілька набоїв, місце перебування пістолета встановлюється.

Як відомо, раніше чоловік був судимий за вбивства, розбійний напад, викрадення людини, вимагання, інші злочини. Йому повідомили про підозру за п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, якою передбачене покарання позбавленням волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, Україна та Молдова продовжили "транспортний безвіз" до 2025 року

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Loading...
Load next