Під час святкування дня народження жінка вдарила ножем у шию іменинника

Під час святкування дня народження жінка вдарила ножем у шию іменинника

Під час святкування дня народження між іменинником та гостею виникла суперечка, у результаті якої жінка схопила ніж, вдарила чоловіка в шию та втекла.

Про це повідомляє поліція Києва.

Від отриманої травми потерпілий помер на місці. Фігурантці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Прибувши, співробітники поліції опитали свідків та з’ясували, що чоловік святкуючи свій день народження поблизу будинку, почав конфліктувати з запрошеною гостею. Під час з’ясування стосунків жінка дістала ніж та вдарила потерпілого у шию, після чого втекла, ‒ заявив начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, нею виявилась раніше не судима 56-річна місцева мешканка.

Затриманій повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання фігурантці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Умєров прокоментував кадрові зміни в Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото) У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)
Сьогодні, 28 квітня, у Голосіївському районі Києва поліцейські виявили сумку з фрагментами людського тіла. 
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next