"Татуйовану" свиню захистить закон: у гучну справу втрутилася поліція

"Татуйовану" свиню захистить закон: у гучну справу втрутилася поліція
Правоохоронці відреагували на скарги зоозахисників щодо тату-салону Tattoo Lamarch Studio, який заради реклами нібито збирався набити "куполи" на спині свині.

Поліцейські Києва одразу виїхали на перевірку до згаданого салону, щойно отримали повідомлення про жорстоке поводження із твариною. Повідомляє Підрозділ взаємодії патрульної поліції та громади.

Інформацію про інцидент вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причетним до знущань над свинею загрожує обмеження волі на 1 – 3 роки або позбавлення волі на 2 – 3 роки з конфіскацією тварини.

Співробітники тату-салону хизувалися фото зі свинею у соцмережах. Тату-майстри нібито планували набити на спині тварини "куполи".

Нагадаємо, що знущання над тваринами: у Києві в тату-салон привели свиню, щоб зробити їй велетенське татуювання (фото, відео). Кадри у соціальній мережі оприлюднив салон.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next