У Харкові затримано чоловіка, який вчинив подвійне вбивство: одній з жертв він встромив ніж в око

У Харкові затримано чоловіка, який вчинив подвійне вбивство: одній з жертв він встромив ніж в око

У Харкові повідомили про підозру раніше неодноразово судимому 43-річному чоловіку за фактом умисного вбивства двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Чоловік, маючи неодноразові проблеми із законом та не зняту і не погашену судимість, вчинив новий злочин. він перебував вдома разом зі своїми знайомими, де всі вживали алкоголь. Проте градус застілля виявився занадто високим та чоловіки почали сваритись між собою, ‒ заявили в прокуратурі.

Відомо, що зловмисник почав бити свого знайомого посудом, потім стягнув потерпілого на підлогу та продовжив бити. Після цього він схопив ніж та наніс потерпілому 7 ударів по всьому тілу. Чоловік загинув.

Проте і на цьому вбивця не зупинився. Він пішов до іншої кімнати та ножем вбив й іншого свого товариша. Взявши ніж, він повернувся до першої жертви та встромив трупу ніж в око, ‒ наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, Випадки ТОРГІВЛІ людьми: як навчають протидіяти таким злочинам?

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ірина Венедіктова прозвітувала про хід розслідування справи Каті Гандзюк Ірина Венедіктова прозвітувала про хід розслідування справи Каті Гандзюк
Cьогодні минає три роки зі дня смерті херсонської депутатки, яка займалась волонтерством та викривала корупцію в рідному регіоні, через що нажила багато ворогів.
Tik Tok в Україні: майбутнє чи утопія Tik Tok в Україні: майбутнє чи утопія
Ви теж бачите дітей, що в парках, торгових центрах, автобусах знімають тіктоки? Ви теж не розумієте у чому всьому сенс?
Loading...
Load next