На Прикарпатті через релігійний конфлікт чоловік вбив прихильника УПЦ МП

На Прикарпатті через релігійний конфлікт чоловік вбив прихильника УПЦ МП

Між обвинуваченим пенсіонером та його 67-річним знайомим зав'язався конфлікт під час вживання алкоголю останнім та іншими гостями у березні 2022 року. Зі слів обвинуваченого чоловіка, сам він алкоголь не вживав.

Про це заявили у вироку суду.

Через деяикй час його знайомий розпочав розмову про церкву, а саме виправдовування "московського патріархату". Чоловіки почали сперечатися, а потім перейшли до бійки. У матеріалах справи, вбитому чоловіку було завдано ударів поліном, дошкою, а також металевим совком. В область голови було завдано не менше 7-10 ударів. 

При цьому, як свідчить обвинувачений пенсіонер, це вбитий напав на нього та звалив на землю. Від переляку та шоку він втік додому, де сидів до моменту затримання.

У результаті, суд визнав чоловіка винним та присудив йому 9 років тюрми.

Нагадаємо, У головному офісі "Укренерго" проводять обшуки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії
Сьогодні, 21 квітня, підконтрольний окупаційній владі так званий «Джанкойський районний суд» виніс незаконний вирок українському військовослужбовцю Євгенію Добринському.
Суд Києва звільнив від в'язниці тітушку часів Майдану Суд Києва звільнив від в'язниці тітушку часів Майдану
Дарницький районний суд Києва затвердив угоду про визнання винуватості у справі про пособництво в катуванні чоловіка, якого тітушки вважали активістом Майдану.
Марків заявив, що в Італії оскаржили його виправдувальний вирок
Нацгвардієць Віталій Марків, якого судили в Італії за вбивство фоторепортера на Донбасі, стверджує, що йому відомо про касаційну скаргу на рішення суду в Італії щодо його виправдання.
Loading...
Load next