Підозрюваний у розкраданні екснардеп Крючков прийшов п'яним на засідання суду (відео)

Підозрюваний у розкраданні екснардеп Крючков прийшов п'яним на засідання суду (відео)
На засідання Вищого антикорупційного суду під час якого розглядали справу про багатомільйонне розкрадання Запоріжжяобленерго, колишній нардеп Дмитро Крючков з'явився у нетверезому стані.

На початку засідання суддя Віталій Крикливий наголосив, що Дмитро Крючков запізнився майже на пів години. Суддя попросив обвинуваченого встати та вимагав у нього пояснення, чому він прийшов до зали суду у нетверезому стані та з почервонілими очима

Внаслідок цього суддя був змушений перенести судове засідання. Про це стало відомо із онлайн-трансляції засідання ВАКС, яке було оприлюднене на платформі YouTube.

Я пам'ятаю, який ви були активний на інших судових засіданнях, ми заслуховувались вашими показами, а сьогодні у вас язик ламається і заплітається. І як ви планували для себе брати участь в судовому засіданні в такому стані?, - наголосив суддя.

Згодом, обвинувачений Крючков зізнався, що напередодні вживав алкоголь, бо як виявилось напередодні чоловік "був на дні народженні у когось" і випив там 300 грамів горілки. Однак, зазначимо, що учора, 10 червня, Крючкову виповнилось 43 роки, тому ймовірно екснардеп святкував своє день народження.

Суддя зазначив, що вищі спеціалізовані суди не належать до суб'єктів, які можуть притягнути до відповідальності за неповагу до суду й заявив:

Я ставлю на обговорення питання про відкладення судового засідання через те, що обвинувачений Крючков Дмитро Васильович перебуває у стані алкогольного сп'яніння і не може належним чином здійснювати свій захист, - повідомив суддя.

Згодом суддя повідомив, що наступне засідання має відбутися 12 липня о 9 годині. Однак, тим часом чоловік пожартував над п'яним ексдепутатом:

Будемо сподіватися, всі будуть здорові. Там близько 7 липня… я вже переживаю, це Івана. Ви нормально будете? Не Іванович ніби. Ладно, робимо перерву, немає що тут говорити, - зазначив суддя.

Нагадаємо, що Дмитро Крючков є головним фігурантом у справі про привласнення 346 млн грн "Запоріжжяобленерго", де понад 60% акцій належить державі. 

 

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого
Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі "Укроборонпрому" проти Ігоря Гладковського, якого підозрюють у корупційних схемах в оборонній сфері.
Посадовцям КМДА, які присвоїли 13,5 мільйонів гривень повідомили про підозру Посадовцям КМДА, які присвоїли 13,5 мільйонів гривень повідомили про підозру
Учора, 12 травня, у Департаменті соцполітики КМДА пройшли обшуки, завдяки яким вдалось викрити сімох київських посадовці, які є причетними до розкрадання 13,5 мільйонів гривень з бюджету.
Loading...
Load next