У Києві готуються до розгортання "пунктів незламності"

У Києві готуються до розгортання "пунктів незламності"

У Києві міська влада готується до розгортання "пунктів незламності". Наразі в столиці, ще з минулого року, продовжують працювати 20 таких об’єктів.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. 

У 2022 році в місті працювало понад тисячу таких пунктів.

Як зазначили в КМДА, наразі у Києві ще з минулого року продовжують функціонувати 20 "пунктів незламності", а ще 462 таких об’єкти перебувають в режимі готовності. Коли саме вони знову почнуть працювати, у відомстві не сказали.

Місто вживає всіх необхідних заходів для розгортання та забезпечення функціонування пунктів обігріву на території міста Києва, – зазначили в КМДА.

Отримати данні про точки розміщення "пунктів незламності" та графіки їх роботи можна буде на офіційних сайтах КМДА та районних держадміністрацій. Окрім цього, планується відновити роботу мапи пунктів обігріву.

У Київській міській держадміністрації нагадали, що у 2022 році у Києві функціонувало 1011 пунктів. 767 із них – підготувала міська влада, ще 244 – ДСНС та приватні структури.

Нагадаємо, Бельгія вивчає можливість передачі Україні свої винищувачі F-16

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві та області вводять дводенну комендантську годину (відео) У Києві та області вводять дводенну комендантську годину (відео)
Комендантська година діятиме до 7 ранку 17 березня.
Loading...
Load next