Тернопільського волейболіста знайшли мертвим у Чехії

Тернопільського волейболіста знайшли мертвим у Чехії

Стало відомо про смерть студента факультету фізичного виховання, гравця чоловічої волейбольної команди ТНПУ Михайла Цугорка. Його без ознак життя виявили у Празі.

 Про це повідомила тренерка волейбольної команди ТНПУ Олена Сопотницька.

Раптова звістка про смерть Михайла вразила серця всіх, хто його знав. Пішов з життя талановитий спортсмен – волейболіст, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, дружелюбний та завжди усміхнений, життєрадісний, повний сил, мрій, планів на щасливе майбутнє, – зазначила тренерка волейбольної команди.

Відомо, що 16 вересня українець Михайло Цугорка пропав безвісти в столиці Чехії Празі. На жаль, його знайдено мертвим. Як раніше писала на своїй сторінці в Інстаграм дівчина зниклого хлопця Настя, 16 вересня 2023 року Михайло перестав виходити на зв’язок між 21 та 23 годинами. Мав їхати від станції метро Letňany до Vyšehrad.

Самостійні пошуки рідних не дали результатів і вони звернулися в поліцію. Зникнення українця сколихнуло соцмережі. Оголошення про його пошук поширили безліч небайдужих співвітчизників. Згодом до пошуку долучилися поліцейські, але хлопця знайшли мертвим. 

Нагадаємо,  В Україні збільшилась кількість хворих на кір - МОЗ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У футболках з путіним і СРСР: у Празі на проросійські мітинги вийшло 70 тисяч людей У футболках з путіним і СРСР: у Празі на проросійські мітинги вийшло 70 тисяч людей
Організаторами мітингу стала Комуністична партія Чехії.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next