Українці, які залишилися без роботи через вимушену зміну місця проживання, можуть отримати комплексну підтримку - Мінреінтеграції

Українці, які залишилися без роботи через вимушену зміну місця проживання, можуть отримати комплексну підтримку - Мінреінтеграції

В Україні запустили проєкт "Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво", який покликаний підтримувати тих українців, які через вимушену зміну місця проживання опинилися без роботи, потребують супроводу у працевлаштуванні й адаптації до умов регіону перебування. 

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Проєкт складається з таких етапів:

Індивідуальне консультування щодо професійного визначення.
Тренінги та менторська підтримка.
Для всіх учасників:

  • можливість скористатися послугами фахівців – щоденно працюватиме лінія психологічної підтримки;
  • можливість брати участь у відкритих заходах з ознайомлення із новими професіями.

Участь у проєкті безкоштовна. Стати його учасниками можуть:

  • повнолітні внутрішньо переміщені особи;
  • ветерани та члени їхніх родин;
  • люди з інвалідністю;
  • особи, які через війну були вимушені покинути рідний регіон, але наразі повернулися (не є ВПО);
  • мешканці деокупованих територій;
  • інші категорії населення, які постійно проживають на територіях, підконтрольних Уряду України, але внаслідок війни втратили роботу та/або джерела доходу і шукають нові можливості для працевлаштування, започаткування або відновлення власної справи.

Команда фахівців допоможе із пошуком роботи, перепрофілюванням, працевлаштуванням, відновленням підприємницької діяльності.

Нагадаємо, Окупанти готують мобілізацію на півдні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Loading...
Load next