Встромив чоловікові в шию викрутку: на Вінниччині поліцейські затримали зловмисника

Встромив чоловікові в шию викрутку: на Вінниччині поліцейські затримали зловмисника

Після вчинення особливо тяжкого злочину поліцейські затримали жителя міста Ладижин, який 25-річного жителя Черкаської області ударив викруткою в шию і втік. Наразі зловмисник є в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомила поліція Вінницької області.

Відомо, що поліцейські отримали дзвінок від місцевого таксиста про те, що до нього зателефонував чоловік із проханням приїхати на вказану адресу та повідомив, що на нього напав невідомий і вдарив викруткою в шию.

Постраждалим виявився житель Умані Черкаської області, який розповів, що після сварки із дружиною вирішив прогулятись. До нього підійшли двоє невідомих чоловіків і провокували конфлікт. 25-річний потерпілий почав втікати та один з невідомих наздогнав його й наніс удар в шию викруткою.

Правоохоронці затримали 27-річного зловмисника. Встановлено, що чоловік раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень та вживання наркотичних речовин. Зловмиснику повідомлено про підозру за ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, На ТОТ відбувається розсилка смс-повідомлень з пропозицією долучитися до військ рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Шантаж коханця закінчився вироком суду Шантаж коханця закінчився вироком суду
Жовтневий районний суд Маріуполя Донецької області покарав жінку за вимагання грошей.
Загрожує в'язниця: у Дніпропетровській області чоловік спаплюжив державний прапор (фото) Загрожує в'язниця: у Дніпропетровській області чоловік спаплюжив державний прапор (фото)
Ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель.
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Loading...
Load next