Алкоголь з хімічними речовинами: мешканку столиці судитимуть за смертельне отруєння

Алкоголь з хімічними речовинами: мешканку столиці судитимуть за смертельне отруєння

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жінки за фактами умисного вбивства, замаху на умисне вбивство та умисного середньої тяжкості тілесне ушкодження. Відомо, що мешканка столиці у соціальній мережі зі сторінки псевдомагазину провела розіграш алкогольних напоїв, до яких додала хімічні речовини. 

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Серед «переможців» вона відзначила раніше знайомих чоловіка та жінку з Київщини. Надалі обвинувачена додала в пляшки з алкоголем високотоксичну хімічну речовину та відправила їм «подарунки» поштою.

«Переможниця конкурсу» розпила отруйний напій з чотирма подругами, а чоловік вжив алкоголь самостійно. У всіх осіб наступного дня різко погіршилось самопочуття і почало випадати волосся. Згодом потерпілий впав у кому та помер, жінки досі проходять лікування.

За клопотанням прокуратури обвинувачена перебуває під вартою.

Нагадаємо, Росіяни готуються виселити частину мешканців окупованої Горлівки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Loading...
Load next