У Рівному 32-річна жінка під час сварки вбила співмешканця

У Рівному 32-річна жінка під час сварки вбила співмешканця

Правоохоронці затримали рівнянку за вбивство співмешканця, який неодноразово вчиняв домашнє насильство. Під час чергової сварки жінка завдала йому смертельного удару в груди кухонним ножем.

Про це повідомили у поліції.

До поліції зателефонувала 68-річна мешканка Рівного. Вона повідомила, що зять в стані алкогольного сп’яніння поводить себе агресивно та вчиняє домашнє насильство.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили 39-річного чоловіка із ножовим пораненням. Попри надану домедичну допомогу чоловік помер – лікарі швидкої лише констатували його смерть.

Поліцейські встановили, що між захмелілим цивільним подружжям стався черговий конфлікт, під час якого 32-річна жінка кухонним ножем нанесла удар в область грудної клітки 39-річному співмешканцю, - йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Жінці загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Наразі її затримали та відправили у СІЗО, незабаром їй повідомлять про підозру.

Відомо, що 39-річний рівнянин раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за фактом вчинення фізичного домашнього насильства.

Нагадаємо, Двох польських військових госпіталізували з черепно-мозковими травмами з кордону з Білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
"Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки "Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки
У межах розслідування загибелі Гандзюк та пов'язаних із цим злочинів оголошено 18 підозр.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next