Зберігали контрабандні сигарети у підземних сховищах: БЕБ вилучило понад 740 тис. пачок

Зберігали контрабандні сигарети у підземних сховищах: БЕБ вилучило понад 740 тис. пачок

В Одеській області викрили організовану групу осіб, які налагодили схему незаконного постачання сигарет з-за кордону та їх розповсюдження по Україні. В результаті проведених обшуків вилучено товари орієнтовною вартістю 89 млн грн. 

Про це повідомляє БЕБ.

Протягом двох років продукцію ввозили з ухиленням від митного оформлення через пункти пропуску в містах Рені, Орловка, Кілія та Ізмаїл. Надалі її продавали як оптовими партіями, так і вроздріб на місцевих ринках та у МАФах. Щоб приховати контрабандний товар, фігуранти спеціально обладнали складські приміщення, розташовані у передмісті Одеси. Зокрема в 2 ангарах для зберігання сигарет були облаштовані підвали, площею близько 1 тис. кв.м. Вхід до них здійснювався за допомогою скритого «ліфту» та підйомного механізму у стіні. 

Детективи провели 10 обшуків у складських приміщеннях, за місцем проживання та в автомобілях фігурантів. В результаті співробітники Теруправління вилучили товари орієнтовною вартістю майже 89 млн грн. Серед них:

  • понад 740 тис. пачок сигарет;
  • 75 кг тютюну для кальяну;
  • сигарети без пакування та лікеро-горілчані вироби.

В одному з ангарів детективи БЕБ також виявили лінію для сушіння та обробки тютюну, яка зазвичай використовується для виготовлення сигарет в промислових масштабах. 

Нагадаємо, Вбили та залили бетоном: повідомлено про підозру двом мешканцям Марганця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Loading...
Load next